Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bangdang/public_html/barabadrum.se/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bangdang/public_html/barabadrum.se/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Nedan följer några tips, en del kanske du upplever som självklara, medan en del ger dig möjlighet att spara både tid och pengar.

  1. Tänk på att en badrumsrenovering kan ta tid. Se till att ha en bra tidplan och anlita entreprenörer som har goda referenser.
  2.  Se till att du och familjen har någon annanstans att duscha och gå på toaletten under renoveringen. Som sagt, det kan ta längre tid än man tror.
  3. Många företag erbjuder 3D-ritningar på ditt nya badrum. Detta är ett mycket bra sätt att tänka sig in hur det kommer att bli och på så sätt kan du ta snabbare och säkrare beslut
  4. Ska det mesta kring vatten och avlopp bytas – då kan det vara bra för huset att dra nytt hela vägen från källaren.
  5. Bestäm från början om du vill ha kakel, kllinker, våtrumsmatta eller en kombination. Priserna skiljer sig ganska avsevärt.
  6. Se till att alltid kontrollera utfört arbete och fråga efter garantier. Fråga ditt försäkringsbolag om du är osäker.
  7. Har du vattenburen värmekälla hemma kan det användas till vattenburen golvvärme och till handdukstorken. Det går också att göra en energismart kombination, där golvvärmen är vattenburen på vintern men drivs av en elpatron på sommaren.
  8. Har bostaden ett slutet system med värmeåtervinning ska det inte störas, men i andra fall passar det bra att installera en badrumsfläkt med automatisk fuktstyrning.
  9. Kom ihåg att välja möbel innan du väljer dusch-, badkars och tvättställsblandare!
  10. Tänk till lite extra. Det är lätt att falla för ett bubbelbadkar, men tror du verkligen det kommer att användas? Kanske du ska satsa på en enklare modell av badkar och/eller lite lyxigare dusch istället?